Charlie wint Carmelaward.

Vrijdag 10 juni heeft Charlie samen met leerlingen van het Bonhoeffer College uit Enschede, de prestigieuze CarmelAward in de wacht gesleept. Tot vorig jaar was de prijs bedoeld voor leerlingen de beste profielwerkstukken. Dit jaar echter had de prijs een andere opzet en waren er prijzen te verdienen in meerdere categorieën. Er waren veel inzendingen en jury had het moeilijk om voor iedere categorie drie genomineerden aan te wijzen. Alle leerlingen van alle Carmel scholen in ons land konden kiezen voor de ingezonden projecten.
Tussen de vele inzendingen van alle Carmel scholen, kwam het idee van de leerlingen van het Praktijkonderwijs van het Bonhoeffer als beste uit de bus. Hun idee: Iedere school een hond.
Leerlingen lieten zien wat Charlie voor hun deed en welke meerwaarde hij op school had. Charlie is dagelijks aanwezig op het Bonhoeffer en begeleid de leerlingen bij allerlei zaken die ze gedurende de schooldag tegenkomen. Het gaat daarbij om het aanleren van sociale vaardigheden, maar ook voor veel cognitieve vakken wordt Charlie ingezet.
De prijsuitreiking was op het Carmel College in Raalte. Er waren drie categorieën waarin prijzen gewonnen konden worden. Charlie was genomineerd in de categorie omdenken. In een pitch van 1 minuut vertelden de leerlingen wat Charlie voor hun betekende. Het was voor de leerlingen en Charlie een heel speciale maar ook bijzondere dag.

Wij zijn super trots op Charlie.

De gehele prijsuitreiking is terug te zien op:

http://www.carmelawards.nl