Bikkel of Banjer… de spiegel van de hond

Een enerverende, confronterende workshop, die alleen bedoeld is voor kinderen en volwassenen die niet over zich heel laten ‘Banjeren’.
In deze workshop leer je vooral jezelf kennen.

De workshop is gebaseerd op de Bikkel en Banjertraining van Kids4ward. De Bikkel en Banjertraining is een speciaal ontwikkelde sociale vaardigheidstraining. Deze training is gericht op het effectief aan leren van sociale vaardigheden en is uitermate geschikt voor kinderen en jongeren met speciale ondersteuningsbehoeften. Door middel van oefeningen worden de deelnemers geconfronteerd met hun eigen sociale vaardigheden.

Kun jij goed communiceren? Ben je duidelijk? Kun jij omgaan met onverwachte situaties?…Hoe is je lichaamshouding? Hoe kom je over op anderen? Dit ontdek je in deze workshop. Geven en krijgen van feedback is daarbij het sleutelwoord. Die feedback krijgen de deelnemers van elkaar, maar vooral van Charlie en Biscuit, ……Twee echte Banjers

Ben je niet bang om geconfronteerd te worden met jezelf? Dan is deze workshop misschien wel wat voor jou.
Ontdek of jij een Bikkel bent, of dat de honden over je heen banjeren. Bikkel of Banjer…..alleen voor echter Bikkels.

Lezingen en Workshops

Regelmatig verzorgen wij workshops op hogescholen of bij bedrijven. Wij verzorgen lezingen en workshops over schoolhonden, autismebegeleidingshonden, omgaan met honden en (honden)angst. Wij passen alle workshops aan aan uw wensen en behoeften. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.