Ontwerp van trainingen & cursussen

Een goede cursus, training of les ontwerpen is niet zo eenvoudig als het soms lijkt. Om een zo hoog mogelijk  leerrendement bereiken is een goed ontwerp belangrijk. Kids4ward kan helpen om het ontwerpen van een training of cursus voor uw school of bedrijf. Hierbij proberen we altijd het optimale rendement uit de training te halen en houden we rekening met uw eisen en wensen.
 
Ons team van onderwijskundigen kan helpen bij het maken van trainingen, cursussen en lespakketten voor scholen en bedrijven. Daarbij wordt altijd gekeken naar de mogelijkheden en wensen van de opdrachtgever.  Waar nodig worden educatieve (hulp)middelen ontworpen, om op die manier een zo optimaal mogelijk leerproces te bereiken.
 
De huidige tijd vraagt niet alleen meer om fysiek onderwijs. Afstandsonderwijs doet steeds meer zijn intrede. Ook hiervoor kunt u bij Kids4ward terecht. Het ontwikkelen van een training of cursus is altijd  maatwerk.

 

Geen school, bedrijf of organisatie is hetzelfde. Daarom is het belangrijk om een zo passend mogelijk ontwerp te maken. Alleen dan kan een optimaal leerresultaat bereikt worden. We houden altijd een afstemmingsgesprek om samen met u te bepalen wat er nodig is en hoe dat gerealiseerd zou kunnen worden.

We hebben al voor verschillende bedrijven en scholen cursussen en trainingen mogen ontwikkelen. Daar zij we trots op! Uit ervaring weten we dat dit altijd om maatwerk gaat. Goede samenwerking en afstemming met de opdrachtgever is daarom belangrijk. 

CRKBO geaccrediteerd

Bent u op zoek naar een passende training voor uw medewerkers? Wij denken graag met u mee, het liefst out of the box. Om het effect van uw trainingen zo groot mogelijk te laten zijn, kunnen wij ook trainingen voor u verzorgen. Kids4ward is CRKBO-geaccrediteerd.
 
Wij beschikken over verschillende trainers ieder hun eigen specialiteit hebben. Op die manier kunnen wij kwaliteit bieden en zijn onze trainingen van hoogwaardige kwaliteit. Wij denken graag met u mee.
 
Als u meer informatie wilt neem gerust contact met ons op.