Kidsteam

Kidsteam

Volwassenen weten wat goed is voor kinderen? Maar is dat zo? Wij kunnen vaak veel leren van kinderen. Kids4ward heeft daarom het Kids4ward-kidsteam. Een team van kinderen van 10 tot 18 jaar. Kinderen die op allerlei verschillende scholen zitten en op allerlei niveaus, van het basisonderwijs tot het mbo en van het vmbo tot vwo+. Het kidsteam is heel belangrijk voor ons, want alhoewel wij onze producten met de grootste zorg ontwikkelen en gebruik maken van de meest actuele kennis en ontwikkelingen, toch zijn ze allemaal door volwassenen ontwikkeld.

Het kidsteam geeft ons input en feedback. Wij zijn ervan overtuigt dat wij op  die manier onze producten nog beter en passender kunnen maken.

Soms gaat het kidsteam ook met ons mee naar trainingen of workshops. Om ons te helpen, maar soms ook om deelnemers vaardigheden aan te leren. Maar vooral om ons feedback te geven over onze trainingen. Zodat wij weten wat echt werkzame mechanismen zijn binnen een training, wat aanslaat bij kinderen en pubers. Op die manier kunnen wij onze producten nog beter laten aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen en steeds up-to-date houden.  Het kidsteam is dus heel belangrijk voor ons.

Op deze site, maar ook op facebook en insta is regelmatig te lezen hoe ons kidsteam zich inzet en wat ze allemaal doen.